Komunikaty prasowe

Klient

Kontakt

Najlepsze dania z polskich grzybów

Zbieranie grzybów to polski sport narodowy. Dosłownie! Co roku podczas „Święta Grzybów” w Węglińcu odbywają się nieoficjalne mistrzostwa Europy w zbieraniu grzybów. Polacy najbardziej lubią maślaki, borowiki, gąski i podgrzybki. ...

Więcej

Kupujesz przetwory „domowe”? Zrób własne!

Nic nie zastąpi smaku truskawek i malin prosto z krzaka, ale możemy próbować zatrzymać odrobinę smaków lata na jesienne słoty i zimowe mrozy,  przygotowując pyszne i kolorowe przetwory.

Więcej

„Kuchnia” poleca – polskie i sprawdzone produkty

Magazyn „Kuchnia” wychodząc naprzeciw światowym trendom, postanawia promować polskie, lokalne produkty. Stworzony przez redakcję miesięcznika, plebiscyt „Kuchnia Polska 2017” ma na celu wyłonienie najbardziej wartościowych produktów. ...

Więcej

Przepis na idealny Dzień Matki

Z okazji Dnia Matki nie tylko składamy życzenia, ale również wspominamy wspólne chwile spędzone w rodzinnym domu. Gdy byliśmy mali, nasze mamy gotowały dla nas najwspanialsze potrawy. Warto się im odwdzięczyć i dla odmiany ugotować coś dla nich.

Więcej

3 powody, dla których warto jeść truskawki

Gdy tylko w sklepach i na targowiskach pojawiają się truskawki, od razu sięgamy po sprawdzone przepisy: jedni dodają je do deserów i sałatek, inni jedzą bez żadnych dodatków. Warto wykorzystać sezon i zajadać się nimi codziennie. ...

Więcej

#foodporn – gotuj, pstrykaj i wygrywaj!

Brakuje Ci w kuchni wielofunkcyjnego robota kuchennego? Możesz go mieć! Weź udział w konkursie magazynu „Kuchnia”, wygrywaj sprzęt marki SMEG i weź udział w grze o nagrodę główną – mikser SMEG z kompletem nakładek. ...

Więcej

3 pyszne sposoby na majówkę pod dachem

Długi weekend majowy to idealny moment na chwilę odpoczynku, spotkanie z przyjaciółmi i rodziną oraz wspólne gotowanie i świętowanie. Warunki atmosferyczne nie zawsze pozwalają nam na zorganizowanie pikniku, wyjazd nad jezioro lub grillowanie w ogrodzie. ...

Więcej