Komunikaty prasowe

Klient

Kontakt

Nie znosisz świątecznej paniki? Są potrawy, które możesz przygotować wcześniej

Święta Bożego Narodzenia powinny kojarzyć nam się z radosnym czasem spędzonym z rodziną. Niestety, zwykle są poprzedzone nerwowymi przygotowaniami, które potrafią skutecznie zepsuć świąteczną atmosferę. ...

Więcej

#foodporn – gotuj, pstrykaj i wygrywaj!

Brakuje Ci w kuchni wielofunkcyjnego robota kuchennego? Możesz go mieć! Weź udział w konkursie magazynu „Kuchnia”, wygrywaj sprzęt marki SMEG i weź udział w grze o nagrodę główną – mikser SMEG z kompletem nakładek. ...

Więcej

3 pyszne sposoby na majówkę pod dachem

Długi weekend majowy to idealny moment na chwilę odpoczynku, spotkanie z przyjaciółmi i rodziną oraz wspólne gotowanie i świętowanie. Warunki atmosferyczne nie zawsze pozwalają nam na zorganizowanie pikniku, wyjazd nad jezioro lub grillowanie w ogrodzie. ...

Więcej

3 rzeczy, których nie wiecie o zielonym groszku

Zielony groszek to doskonałe warzywo, które pomoże nam szybko uzupełnić niedobory witamin i minerałów. Ma doskonały wpływ na nasze zdrowie i urodę. Jest bogatym źródłem żelaza, a jego regularne spożywanie redukuje uczucie zmęczenia. ...

Więcej

Najlepszy sposób na tanie zakupy? Kupony rabatowe do sklepów w całej Polsce!

Kupony na najlepsze, okazyjne promocje znajdziesz w marcowym „Avanti”, „Czterech Kątach”, „Logo” i w najnowszym magazynie „Kuchnia”, który już od dzisiaj dostępny jest na rynku. Kupuj taniej w galeriach handlowych, outletach oraz sklepach on–line w najbliższy weekend 24 – 26 marca!

Więcej

Na początku było… jajko – szybkie przepisy na wielkanocne śniadanie

Jajka to od dziesiątków lat nieodłączna część świątecznego stołu. Tradycyjne przepisy na ich wykorzystanie zna każda pani domu. Warto jednak poszukać nowych pomysłów i spróbować podać je z innymi niż do tej pory dodatkami, które nadadzą im wyjątkowego smaku. ...

Więcej

Mąka, mąka, mąka i jeszcze raz mąka…

Ciasta, babeczki, chleby, makarony, placki, kluski i naleśniki. Wszyscy kochamy je jeść, a wielu z nas uwielbia je również przygotowywać samodzielnie. Najczęściej wykorzystujemy do nich mąkę pszenną lub żytnią, czyli dwa najpopularniejsze rodzaje. ...

Więcej