Komunikaty prasowe

Klient

Kontakt

Najlepsze dania powstają z lokalnych produktów – kupuj tanie i sprawdzone!

„Smak dzieciństwa” – używamy tego określenia, gdy jakiś produkt lub danie wyjątkowo nam smakuje – tak, jak najlepsze potrawy przygotowywane przez babcię lub mamę. Najczęściej są to wspomnienia z wakacji na wsi, z jabłkami zrywanymi prosto z drzewa i malinami jedzonymi bezpośrednio z krzaka. ...

Więcej

Nie cykaj się cykorii – z najnowszej „Kuchni” dowiesz się, z czym to się je!

Niedoceniane warzywo, które powinno częściej gościć na naszych stołach. Ze względu na zawarte w niej składniki odżywcze i witaminy, jest doskonałym uzupełnieniem zimowego menu. W dodatku, dobrze przechowywana w ciemnym i chłodnym miejscu, wcale nie musi być gorzka. ...

Więcej

Marcowy numer magazynu „Kuchnia” już w sprzedaży! Wszystko o jedzeniu szybkim i powolnym

Co wspólnego ma koncentracja z gotowaniem i dlaczego czasem warto stać się… marchewką? Odpowiedzi na te pytania w marcowym numerze Kuchni, która już dziś dostępna jest w sprzedaży. Główny temat numeru to cykoria, która wcale nie musi być gorzka. ...

Więcej